cursussen
image werkt niet
image werkt niet
image werkt niet
image werkt niet
kinderen


De kinderen in de gemeente horen er helemaal bij en er worden dan ook voor de kinderen op leeftijd gerichte kinderdiensten georganiseerd. Alhoewel er kinderdiensten zijn waar alle kinderen vanaf 5 t/m 12 samenkomen is, het kinderwerk van De levensbron onderverdeeld in:

De créche
Hier kunnen de kinderen van 0 t/m 3 jaar meteen vanaf het begin van de zondag-ochtenddienst naar toe worden gebracht. Hier wordt er gedurende de gehele dienst op hen gepast wordt door crechemedewerkers. Voor de allerkleinsten kan er worden voorzien in slaapgelegenheid.

Go Kidz 1
Deze zondagsschool is voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Zij wonen meestal het eerste kwartier van de dienst bij en gaan dan naar een ander lokaal om daar hun eigen programma te volgen. Hier worden op een speelse en eigentijdse wijze bijbelse verhalen en waarheden aan de kinderen  meegegeven.

Go Kidz 2
Deze zondagsschool is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Ook zij wonen meestal het eerste kwartier van de dienst bij en gaan dan naar hun lokaal om daar een eigen programma te volgen.

Go Kidz 3
Deze zondagsschool is voor kinderen die volgend jaar naar de middelbare school gaan. Dit is een voorbereidingsfase van zondagsschool naar de "gewone" kerkdienst.